Kontakt – Boka

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Ta kontakt med vår kundtjänst för ett kravlöst, icke bindande offertförslag

Fyll i formuläret för kontakt, så får du inom kort ett mail med ett offertförslag. Offerten är helt kravlös och kostnadsfri. Offertförslaget innehåller detaljerad information om hur flytten går till, vad som ingår och annan nyttig information. Har du några frågor så svarar du bara på mailet.

Boka en flyttjänst

Om du önskar boka upp gör du även detta genom att svara på mailet med den informationen som behövs för att göra en bokning. Sen kommer vi till dig på önskad tid hjälper dig med flytten!

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor, men även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flytthjälp av ditt bohag/kontor i Kumla med omnejd.

Genom hårt arbete kan vår professionella flyttfirma i Kumla erbjuda våra kunder flyttservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt flyttföretag kan du vara säker på att flytten blir ordentligt gjord!

Hur långt innan ska man kontakta och boka flyttfirma?

Det rekommenderas att ta kontakt och boka en flyttfirma minst 2-4 veckor innan den planerade flytten. Detta ger flyttföretaget tillräckligt med tid att planera och tillgängliggöra nödvändiga resurser och personal för att genomföra en smidig och stressfri flytt. Ju närmare flyttdagen du bokar, desto större är risken att du inte kan få tillgång till önskat datum och tider, så det är bäst att boka i god tid.

Kontakt vid funderingar eller synpunkter

Vi på FlyttAkuten hoppas att vi har tillhandahållit all information du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att söka kontakt med oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Frågor och Svar

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande flyttfirmor i Sverige. Har du problem eller funderingar med en flyttjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret där.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Vår erfarna personal delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontaktinformation och företagsuppgifter

Genom hårt arbete kan vår professionella flyttfirma i Närke erbjuda våra kunder städ- och flyttservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt flyttföretag kan du vara säker på att din flytt blir ordentligt gjord!

Huvudkontor

Flyttakuten
Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Om vår flyttfirma

www.FlyttfirmaKumla.se
Tel: 070201431
Mail: kumla@flyttakuten.se


Även om kontoret är stängt, utför vi naturligtvis flyttar både helger och helgdagar.

Kom gärna med tips och feedback (ris och ros) på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela flytt- och städbranschen!