Priser

Prislista

Flytthjälp Kumla

Priserna är per timme och efter RUT avdrag. Vid flyttning skyddar vi alla möbler under transport. Vi bär in och ställer möbler på plats i nya bostaden.

Vi lämnar alltid ett fast pris på vad den totala flytten kommer att kosta!

2 flyttare

500 kr

3 flyttare

650 kr

4 flyttare (lastbil x2)

1000 kr

Packhjälp

150 kr

Bärhjälp

150 kr

Kassaskåp

2000 kr

Pianoflytt

900 kr

Hur mycket kostar det att flytta med flyttfirma?

Det är svårt att säga exakt vad en flytt kommer att kosta i Kumla. Detta eftersom priset beror på en mängd faktorer, såsom storleken på ditt hem, antal personer som sköter flytten, mängden av saker du behöver flytta, avståndet till din nya plats och vilken typ av tjänster du behöver m.m. Flyttföretag kan ta betalt per timme eller per tilläggstjänst, såsom packning och uppackning.

Priser för flytt med flyttfirma i Kumla

Genomsnittliga priser för en flytt i Sverige kan vara någonstans mellan 1 000 kr och 10 000 kr (efter RUT- avdrag), men detta är bara en ungefärlig uppskattning och kostnaden kan variera kraftigt beroende på faktorer som nämnts ovan.

Det bästa sättet att få en exakt kostnadsberäkning är att be om ett skriftligt erbjudande från ett eller flera flyttföretag och jämföra dem för att hitta det bästa priset för dig och dina behov vid en flytt.

Våra priser för flytthjälp i Kumla (exempel)

Flytthjälp Kumla/tim - Pris efter RUT
2 pers3 pers4 pers lastbil x 2
fr.500Krfr.650Krfr.1000Kr
PackhjälpBärhjälp
fr.150Krfr.150Kr
Fast pris på enstaka objekt
KassaskåpPianoflytt
fr.2000Krfr.900Kr

Vårt flyttföretag i Kumla har lång branschvana och utför flyttar alla dagar i veckan, (helger, röda dagar samt akut) i hela Sverige till en mängd privatpersoner och företag. Packmaterial samt flyttkartonger ingår ALLTID i priserna om du anlitar oss för flytthjälp av Ditt bohag. Vi lämnar alltid ett fast pris på vad den totala flytten kommer att kosta.

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kostnad för flytthjälp och RUT-avdrag

Priset för din flytt inom Kumla kan reduceras avsevärt genom att använda Rut-avdraget för flytthjälp. Rut-avdraget ger dig möjlighet att sänka kostnaderna genom att låta flyttfirman inkludera avdraget för arbetskostnaden direkt på fakturan. Det resulterar i ett förmånligare pris för dig, och företaget begär sedan återstoden av beloppet från Skatteverket. Godkänns utbetalningen fyller du i det beloppet i din inkomstdeklaration.

Såväl rut- som rotavdraget har ett fastställt maxtak som är specificerat på Skatteverkets webbplats. Detta tak är en summa som gäller per individ och per år, men det finns ingen övre gräns per fastighet. Det innebär att om flera personer bor på samma adress kan arbetskostnaden delas mellan dem. Det är dock viktigt att informera flyttfirman om du redan utnyttjat en del av avdragen, så att de kan rätteligen applicera avdraget på din faktura.