Städhjälp

Hem » Städtjänster Kumla » Städhjälp
städhjälp och hemstäd till bäst pris i kumla

Vi utför professionell städhjälp i Kumla! Söker du rengöringstjänster av hög kvalitet? Vår städfirma hjälper dig med professionell städning i Kumla med omnejd. Vi vet vad som krävs för ett rent hem!

Fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster erbjuder vi Dig som är i behov av rengöringshjälp, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

Städtjänster från 795 kr
Städgaranti på alla städjobb
GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
50% RUT skatteavdrag (gäller ej företag)
Erfarna, utbildade lokalvårdare som städar noggrant

Boka städhjälp med vår städfirma i Kumla

Du har jobbat hårt hela veckan och livet är hektiskt. Vi förstår det, det är därför vi är här för att hjälpa dig med städningen! Det är dags att ge dig själv tillåtelse att återta lite ”egen” -tid och få tillbaka dina helger. Att anlita en städare har gjorts enkelt och prisvärt med ett antal städtjänster tillgängliga för att passa dina behov.

Varför bör man boka en städfirma för att få hjälp med hemstäd?

Vår städpersonal är erfaren och alla är regelbundet och fullt utbildade för att uppfylla höga krav på kvalitet och rengöringsprestanda samt certifiering av specialtjänster. Letar du efter städhjälp i Kumla med närområde till bäst pris? Här är några av de saker du kan förvänta dig när du anlitar oss.

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Rengöringstjänster för företag samt privatpersoner

Bostads- och kommersiell städservice. Vi erbjuder en rad professionella städtjänster. Vi erbjuder både privat- och rengöringstjänster för företag.

Du får din tid tillbaka

Inte bara får du ett professionellt städat hem, men ditt schema är nu fritt att spendera tid med familjen, delta i evenemang eller till och med arbeta fler timmar på jobbet. Istället för att spendera dina helger på att slava med att städa, lämna städningen och sysslorna till experterna som älskar att göra det!

Vi älskar att städa

Våra städare älskar sina jobb och brinner för att ta hand om våra kunders hem. Genom att anlita städare hos oss hjälper du till att ge städjobb till våra underbara städare. Detta i utbyte mot ett rent, snyggt och städat hem!

Eftersom vi är ett mindre städföretag kommer du att på personlig kontakt med våra medarbetare. Hela vägen från när du får din offert, till slutfört arbete, till betalning av din faktura. På så sätt vet du att ditt jobb får den uppmärksamhet det förtjänar.

Kvalitetsarbete vid hemstädning

Vi är stolta över kvaliteten på vårt arbete på varje jobb, oavsett hur stort eller litet. Vår städfirma erbjuder grundliga städuppdrag och ser till att du är nöjd med hur städresultatet för ditt hem eller byggnad blir.

Vi är en mycket flexibel städfirma och kommer att schemalägga våra besök för att uppfylla ditt önskemål samt passa ditt schema.

Flexibilitet gör oss till ett ledande städföretag

Du kan få din bostad städad under dagen eller kvällarna, vår flexibilitet gör oss till ett ledande städföretag.

Vi jobbar kontinuerligt nära med vår städpersonal genom regelbundna inspektioner så att vi kan lämna städgaranti på alla våra städuppdrag. Låt oss även hjälpa ditt företag att dra nytta av vår erfarenhet av bästa praxis för underhåll och rengöring av kontor och byggnader.

Vi erbjuder dig rengöringsalternativ så att du kan hålla dig inom en budget och göra de val som passar dig och vårt utbud av städtjänster gör att du kan boka allt du behöver hos oss, utan att behöva samordna en massa olika rengöringstjänster från olika städföretag.

Att tänka på innan man anlitar en städare

När du letar efter en städare kan det vara svårt att veta vem du kan lita på. Det är viktigt att arbeta med en som har haft alla lämpliga bakgrundskontroller, är försäkrad och lätt att kommunicera med. Vårt rykte som städfirma i Kumla är viktigt för oss, liksom säkerheten för dig, din familj och ditt hem.

Hör med oss vad vi kan hjälpa till med och vilka tilläggstjänster vårt städföretag kan erbjuda.

Hör med oss vad vi kan hjälpa till med och vilka tilläggstjänster vårt städföretag kan erbjuda!